Penthouse op de Polderweg 2014

In Amsterdam-oost op de Polderweg in een nieuw appartementencomplex hebben we de verbouwing van een woning met een schitterend uitzicht over heel Amsterdam afgerond. In samenwerking met architektenbureau TOKOHOME. Na eerst een aantal muren weg te hebben gehaald, andere muren te hebben geplaatst en deuren te hebben veranderd van plek of draairichting is de plattegrond nu veel meer in harmonie, met een eiland, centraal in de woning. Het hele appartement is gestuukt en geschilderd en afgewerkt met een gietvloer. We hebben inbouwkasten, kantoormeubels en een garderobe kast gemaakt en een zeer strakke keuken geplaatst. Ook de badkamer en toilet zijn strak en prachtig in harmonie met de kleuren van de wanden, vloer en tegels.

Dit project is weer in samenwerking met Daan Swart en Tobias Hirdes.

1 3,5 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16