Buikslotermeerdijk, Amsterdam Noord 2018

Amsterdam Noord; The place to be!

Ook dit gezin heeft de binnenstad verlaten voor meer ruimte, een tuin, meer natuur en speelmogelijkheden voor de kinderen!

Dit huis gebouwd in de jaren 80 was al goed maar vooral omdat de ex-bewoners al op leeftijd waren hadden deze een heel andere smaak en behoefde dan dit jonge dynamische gezin met kinderen. Dus alles moest worden aangepakt alleen de keuken is gebleven.

Als eerste hebben ze de Trespa-buitengevel laten vervangen door kunststof planken die op echt hout lijken. Dit zodat het meer doet denken aan een vissershuisje waar het originele ontwerp op is gebaseerd.

Alles is opnieuw gestuukt en geschilderd en alle verdiepingen hebben nieuwe vloerbedekking gekregen. Verder zijn er muurtjes weggehaald en bijgekomen, kasten gemaakt, afgetimmerd, nieuwe kozijnen en deuren geplaatst, alle deuren zijn voorzien van nieuw H&S en er zijn trapprofielen ingefreesd voor de veiligheid. Ook zijn alle stopcontacten en schakelaars vernieuwd, de elektra is verbeterend, een nieuw toilet geplaatst en er is een totaal nieuwe badkamer gemaakt.

Alle ontwerpkeuzes zijn in nauw overleg geweest met de klanten met hun zeer goede eigen smaak met goed gevoel voor kleur en mooie materialen en met een duidelijke voorkeur voor vintage en de jaren 30 stijl.

Leuk detail is de klassieke haard die mooi door het interieur wordt opgenomen

Project was zeer leuk om te doen met deze opdrachtgevers die ook zelf veel hebben geholpen. Ook de deadline is weer gelukt met een krappe twee maanden.

Dus; Project geslaagd met een zeer smaakvol resultaat!