Referenties

 • Peter, project Avogadrostraat; Toen ik in mei 2023 mijn huidige appartement kocht besefte ik pas na de aankoop dat er toch behoorlijk wat aan moest gebeuren, met name aan de badkamer, die bleek echt volledig vernieuwd te moeten worden. Met een goede eerdere ervaring met Tim in mijn achterhoofd heb ik hem opgebeld en hij kwam zo goed als meteen kijken en maakte een haalbaar plan (gezien mijn beperkte budget) om het huis een mooie facelift te geven zonder een complete verbouwing te hoeven doen, in combinatie met het vernieuwen van de badkamer. De samenwerking verliep vanaf dat moment erg soepel, Tim begreep precies wat er uit te halen was met beperkte middelen en het resultaat is prachtig. De badkamer is erg mooi geworden en de rest van het huis is getransformeerd in een frisse en zeer aangename ruimte waar ik inmiddels met heel veel plezier woon. Daarnaast is Tim binnen de begroting gebleven en was alles op tijd af, precies volgens de planning. Ik zou een samenwerking met hem dan ook iedereen aanraden, echt een hele positieve ervaring.
 • Masja en Levi, project Groenendaalstraat; In 10 weken tijd is mijn zolderverdieping verbouwd tot een mooie lichte bovenverdieping met 2 kamers, een badkamer en terrasdeuren naar een toekomstig dakterras. Er is door Tim en de leuke kundige mensen die hij meeneemt keihard gewerkt met het gewenste resultaat. Tim is prettig om afspraken mee te maken, komt deze na en is ook een fijne aanwezigheid gedurende de verbouwing. Echt heel blij mee. Prachtig Tim!
 • Dennis en Emma, project Jan Luijkenstraat BG en 1 hoog; In 2021 en 2022 heeft Tim samen met zijn team bij ons twee verbouwingen gedaan en beide naar volle tevredenheid! Bij de eerste verbouwing ging het om het vernieuwen van de badkamer, het creëren van een slaapkamer, vervanging leidingen, stucen etc. Met name de scheidingswand voor de slaapkamer is een waar huzarenstukje geworden, waarbij het originele glas in lood en de ornamenten op zeer fraaie wijze zijn hergebruikt met houtwerk volledig in stijl van ons pand uit 1904. Tim en team hebben een passie om iets heel moois af te leveren, zijn erg creatief en bekijken het project echt vanuit de gebruiker waardoor ze met praktische ideeën komen. De begroting was erg realistisch en de planning is tot op de dag nauwkeurig gehaald. Ook de schone manier van werken was een echte verademing vergeleken met aantal andere aannemers waar we mee gewerkt hebben. Door de voortdurende communicatie kwamen we niet voor verrassingen te staan. Op basis van onze goede ervaringen bij ons eerste project hebben we Tim ook gevraagd voor de afbouw van de uitbouw en dit traject verliep op dezelfde soepele manier, en alles weer tegen een faire prijs. Dus als ik nog eens iets wil gaan doen, trek ik eerst weer bij Tim aan de bel!
 • Yvonne en Elwin, project Okeghemstraat; We hebben Tim via referentie gekregen en hier zijn we uitermate blij mee. Tim (en zijn team) hebben fantastisch werk afgeleverd. Verbouwen geeft altijd stress, maar met Tim als aannemer blijft de stress tot een minimum beperkt. Hij plant alles zorgvuldig, is helder in communicatie en stemt alles af. Hoewel er best wat tegenvallers waren in het project (buiten de schuld van Tim), heeft dit nauwelijks effect gehad op de doorlooptijd. Tim heeft oog voor detail en esthetiek. Hij bekijkt het project alsof het van hemzelf is, en nam in ons project de verantwoordelijkheid om alles goed af te werken en op te leveren. We hebben ook een aantal meubels op maat laten maken, en 1 bestaande kast laten restylen. De meubelmaker waarmee Tim werkt, heeft echt super werk afgeleverd. Prachtige gangkast, tv meubel en werkkamer, helemaal op maat. De elektricien uit zijn team heeft ook onze complexe licht en geluidsplan omgezet naar een uitstekend resultaat. We kunnen onze verlichting via schakelaar bedienen, maar volledig met onze telefoon.
  Tim is een uitermate goede uitvoerder van je plan, maar stelt ook zaken ter discussie, die uiteindelijk hebben geleid tot een nog beter resultaat. Hiermee heeft hij goed inzicht gegeven van zijn eigen design kwaliteiten. Hij is veel meer dan een aannemer, maar denkt met je mee, en kan ook ontwerpen, dan wel ontwerpen aanpassen aan de realiteit van je woning.
  Het resultaat van onze verbouwing is boven verwachting. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar zelfs die zijn overtroffen.
 • Eliane en Harald, Badkamer Valeriusstraat; Wij zijn zeer tevreden over het badkamer project dat Tim voor ons heeft ondernomen. Tim is van begin tot eind van het project proactief én creatief betrokken geweest, komt met goeie ideeën, neemt zijn verantwoordelijkheid en komt afspraken na. Al het werk werd georganiseerd zodat het zo min mogelijk disruptief was voor de rest van het huishouden, en Tim en collega’s zijn een plezierige en gezellige aanwezigheid in huis. En het resultaat heeft onze verwachtingen ruim overtroffen.
 • Jet en Frank, project Buikslotermeerdijk; Zonder Tim had ons huis er niet uitgezien zoals hij eruit ziet, en met Tim ziet ons huis er precies zo uit zoals wij hadden gehoopt! We hebben Tim in een kennismakingsgesprek leren kennen als zeer prettig iemand die erg goed naar ons luisterde. Tim keek tevens naar onze inrichting en wat we daarvan wilde behouden om een sfeerimpressie te krijgen. Want Tim is overduidelijk naast een heel kundig en betrouwbare aannemer iemand met groot oog voor smaak, vorm, detail, kunst, en kan het eindresultaat ons soms beter voorspiegelen dat wij zelf. Daarmee konden wij goed nadenken over kleuren, muurtjes, functies en vormen. Tim legde ons daarin heldere keuzes voor t.a.v. de bouw, en schetst een concreet en inzichtelijk tijdspad. Daarnaast was hij altijd goed bereikbaar voor vragen. Ook als bouwer is Tim van alle markten thuis en heel goed. Hij weet precies wat hij moet doen, en anders kent hij precies de juiste (eveneens prettige) mensen om in de samenwerking. In de bouw werkt Tim heel precies en dat is als huiseigenaar fijn om van op aan te kunnen gaan. Rekeningen waren inzichtelijk tot twee cijfers achter de komma. ‘Tegenvallers’ waren duidelijk, evenals de ‘meevaller’. Al met al zijn wij binnen de (krappe) tijd, en bijna binnen het budget, in november verhuisd.
  Het klinkt als een lofzang, en dat klopt. Wij zijn erg blij dat we Tim hebben gevonden en ons huis is eigenlijk precies geworden zoals we hadden gehoopt, en we durven te betwijfelen of dat met iemand anders dan Tim ook het geval was geweest! We bevelen Tim dan ook van harte aan.
 • Saskia and Andrew, projecten Utrechtsedwarsstraat/Escape room/Kerkstraat; Tim and his team were the best people we have every worked with on any building projects. We have done home renovation projects and most recently building an escape room for Boom Chicago.They are professional, organized, trustworthy and are high quality planners and builders. They are excellent at meedenken as well. so many people complain about their building projects, but we have had great experiences!
 • Noemi en Tabo, project zolderkamer Aalmeerweg: Tim Monaghan denkt met je mee en heeft leuke en creatieve oplossingen. Hij geeft waardevol advies, werkt netjes en haalt de afgesproken deadlines. Bovenal is Tim een vrolijke kerel met wie je prettig samenwerkt.
 • Angela en Patrick, project Weesp: In de zomer van 2013 kochten we onze vrijstaande villa in Weesp die we in eerste instantie ‘villa kakelbont’ noemden vanwege het flink achterstallige onderhoud. Een en al potentie maar met een lange weg te gaan. Een goede vriendin verwees ons naar Tim met niets dan lovende bewoordingen. We hadden zoveel verhalen gehoord over nachtmerrieverbouwingen dat we onze samenwerking met Tim met een weliswaar open maar ook kritische houding begonnen. Al snel merkten we dat we het met hem getroffen hadden en dat hij een betrouwbare partner was. Tim’s vakmanschap, energie en oog voor detail verdienen alleen al niets dan lof. Daar waar meer specifieke expertise nodig was, riep hij consequent de hulp in van specialisten. In teamverband toonde Tim stevig leiderschap in een altijd collaboratieve sfeer. Met zijn ‘can-do’ mentaliteit en een gezonde dosis nuchterheid, hielp Tim onze ideeën verder uit te denken en ze altijd zoals bedoeld uit te voeren. Daar waar onze ideeën niet haalbaar bleken, kwam hij steevast met een goed alternatief. Daarbij hebben wij Tim’s gevoel voor esthetiek als enorm waardevol ervaren. Ons huis is prachtig geworden en een heerlijke plek om te wonen. We zien de laatste fase van onze verbouwing door Tim met alle vertrouwen tegemoet.
 • Sanneke en Ralph Hofman, project Entrepotdok: Begin 2013 hebben we Tim benaderd met de vraag of hij ons nieuwe huis wilde verbouwen. We hadden al tekeningen van onze architect en zochten nog naar een aannemer. In het eerste gesprek met Tim en één van zijn teamleden, kwamen wij al tot de conclusie dat Tim de juiste persoon was voor deze verbouwing. Binnen enkele dagen hadden we een gedetailleerde planning en offerte van een verbouwing, die op ons verzoek, van sloop tot afwerking niet langer dan drie maanden moest gaan duren. Een zeer ambitieuze planning waar wij mede door de vakkundige, maar soms ook positief kritische, inbreng van Tim en zijn team veel vertrouwen in hadden. Al in de eerste twee weken naar de start bleek dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Behalve dat de verbouwing voorspoedig verliep, hadden wij weinig reden tot sturing/bemoeienis in het project. Tim en zijn team waren ons elke keer een aantal stappen voor. In de samenwerking met de architect en in de planning en uitvoering van het project gaven zij blijk van grote betrokkenheid en motivatie om de beste kwaliteit te willen leveren. Tim hield zich aan afspraken en weekplanningen. En als dat betekende dat hij en zijn team avonden en weekenden moesten doorwerken dan deden ze dat. Zoals eerder gezegd was de planning ambitieus en zelfs onder deze tijdsdruk zijn er op geen enkele wijze concessies gedaan aan de kwaliteit van het geleverde werk. Het resultaat is prachtig en alhoewel we hopen dat we de komende jaren niet nog een keer zo’n grote verbouwing ambiëren, zouden we Tim direct weer willen vragen voor een volgend project.
 • Margje Kramer, project Rozenstraat: Al eerder had Tim verschillende klussen in de Rozenstraat naar volle tevredenheid gedaan, zodat ik in alle vertrouwen de grote keukenverbouwing en openbreken van de gevel tegemoet zag. Zijn creativiteit, bekwaamheid en vakkennis op vele gebieden kwamen volledig tot hun recht en het hele project is dan ook zeer goed uitgevoerd. Nu, zes jaar later, geniet ik nog steeds van een prachtige keuken waarin alles perfect werkt en er schitterend uitziet.
 • Ramses en Sylvia Rozenberg, project Hermitagelaan: Wij keken best wel op tegen een grote verbouwing in ons huis. Al die rotzooi, vreemde mensen in je huis, kortweg: gedoe. Tim houdt daar goed rekening mee en weet hier op zijn unieke manier een leuke gebeurtenis van te maken. Hij levert uitstekend werk, is zeer betrokken en zorgt dat alles met uiterste zorg wordt afgeleverd. Hij kan goed luisteren naar je wensen, denkt met je mee, maar heeft vooral ook zeer nuttige eigen inbreng en ideeën. Wij hebben zijn enorme passie, inzet en harde werken heel erg gewaardeerd. Ons huis is een ware metamorfose ondergaan. Het resultaat is een prachtig, praktisch en comfortabel huis, een wereld van verschil met de ‘oude’ versie.’
 • Fam. Tuinstra, project Amstelveen: Ben al jarenlang trouwe klant bij Tim en ben daar in alle opzichten uitermate blij mee. Toen we 7 jaar geleden een jaren 30 huis in Amstelveen kochten, wat erg gedateerd was, heeft Tim er voor gezorgd dat we nu in een modern paleisje wonen, alles mooi gestuct, nieuwe plafonds, met behoud van de antieke details enz.enz. Enkele jaren later hebben we door hem ook de zolder laten isoleren en een vaste trap daarheen laten aanleggen tot volle tevredenheid. Zijn werkethos en oog voor detail zijn een verademing vergeleken met vroegere ervaringen met zgn aannemers !!
 • Sanja Medic, opdrachtgever voor de productie van haar kunstprojecten: Tim’s numerous skills and vast experience in building combine perfectly with his artistic creativity. This quality  enables him to carry a complex and challenging process successfully to its completion, no matter the obstacles or time limit. I trust him 100% and look forward to work with him again.
 • Gert en Aartje, project Hartenstraat: Als je, zoals wij, wel eens slechte ervaringen hebt gehad met aannemers kun je het pas echt waarderen als iemand als Tim een verbouwing doet aan je huis.Tim kan als geen ander meedenken en komt zelf met goede, bruikbare ideeën. Bovendien is hij volkomen betrouwbaar en komt hij alles wat hij zegt ook na. Onze ervaring is dat Tim eerder zichzelf dan een ander tekort doet. De slaapkamer van onze dochter is een prachtige sfeervolle ruimte geworden.Onze badkamer is mooier geworden dan we ons konden voorstellen. Kortom, wij zijn honderd procent tevreden en genieten er elke dag van.
 • Saskia Swart, project Bellamystraat: Toen ik het huis in de Bellamystraat kocht, zag het er netjes uit maar alles was verouderd: schrootjes, kleine kamertjes, verouderde elektra, leidingen die overal door het huis liepen. Ik heb Tim toen de opdracht gegeven het hele huis te renoveren. Hij heeft dit geweldig gedaan, van zolder tot de beneden verdieping werd van alles gesloopt en het hele huis is aangepakt. Nieuwe leidingen, nieuwe indeling, nieuwe zolder, nieuwe badkamer, van beneden tot boven strak stucwerk. Het was maanden werk, maar Tim bleef enthousiast, eerlijk, creatief in zijn oplossingen. Een positieve ervaring met als resultaat een modern oud huis waar ik nu al weer jaren met veel plezier woon!
 • Rex en Milou, project Oostzaan: Tim heeft bij ons de badkamer verbouwd en heringericht. Tevens de plafonds in huis gestuukt en gewit, en passant moest hij ook nog de CV-ketel vervangen. Alles in rap tempo en voor een redelijke prijs. Hij denkt mee, is daarbij zeer inventief en vooral creatief. Bijvoorbeeld, toen na het weghalen van de badkuip het leidingverloop anders bleek te zijn dan wij hadden gedacht,  klopte onze zorgvuldig uitgekiende indeling van de badkamer niet meer. Hij kwam ter plaatse met een indelingsvoorstel, dat uiteindelijk veel beter was dan die van ons! Beeldschoon vinden we onze in hemeltjes-blauw strak gelakt plafond. Het idee voor glazen plankjes kwam ook uit zijn koker, wat de badkamer heel speciaal maakt. Ruimte voor parfumflesjes en andere mooie ornamenten. Hij koopt in, ruilt zonder morren als we het niet mooi vinden.  De werkzaamheden zijn dus tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Bovendien is Tim echt een aardige vent. Toch ook belangrijk voor iemand die een tijdje te gast is in je huis.
 • Fransje en Mathijs, project Entrepothof: Ons nieuwe appartement was helemaal kaal opgeleverd. We hadden een vaag idee van wat we wilden en Tim heeft ons daar heel goed in gesteund en meegedacht. Tim heeft een unieke combinatie van capaciteiten: hij heeft een zeer goed gevoel voor stijl en materialen en tegelijkertijd is hij een vakman eerste klas. Hij knalt er op los, niets is hem teveel, of het nu gaat om het toch weer even omleggen van de riolering of het halen van dat ene leuke tegeltje ergens 30 kilometer verderop. Hij levert fantastisch werk af!